En tid av mission..

Det som kommit om en attack i och med Corona kan också bli en möjlighet. Tänk om vi skulle kunna se detta som en missionstid då vi har möjlighet att nå längre än vi någonsin nått förut. Tänk om vi kunde lyfta givandet och förlösa resurser till detta missionsverktyg som web TV kan vara... Vill vi satsa på detta kommer det kosta pengar. Sanningen är den att i dagsläget har vi inte dessa pengar. Men kanske det finns dom som känner lite extra för att utnyttja situationen och vara med och förlösa resurser så att vi inte bara få ut gudstjänsterna utan faktiskt kan sticka ut, nå ut och satsa på program som når längre. Jag tror att våra Kidsprogram kan bli en enorm nyckel till tillväxt. De är ju redan nu i klass med bra barnprogram på TV. Tänk om vi kunde ha lite ekonomiska muskler och satsa och sprida dessa program bland kidsen på Tjörn... Snart har vi hundratals barn som följer Smedjan Kids Youtube kanal och när vi sedan kan börja ha gudstjänster igen kan det explodera...


Men frågan är om vi vill satsa? Ser vi möjligheten? Är vi villiga att ge lite extra i en så extraordinär tid som denna. Att satsa på Tv kostar mycket pengar... Men Gud hittar alltid vägar och öppnar dörrar. Om vi förvaltar det vi har nu kommer Gud sända människor som vill vara med och sponsra. För några månader sen tog jag bilder på min videokamera med stativ och trådlös mygga för att lägga ut dem på blocket till försäljning. Jag behövde verkligen pengarna. Jag skulle kunna få 20000:- för hela mitt kit. Men det föll mellan stolarna och blev inte av. Nu är jag tacksam att jag inte sålde grejerna utan att vi faktiskt har en semiproffesionell kamera att filma våra gudstjänster med.


Jag tror att detta är här för at stanna och vi måste vara snabba att följa med. Låt oss be Gud om resurserna att klara det... med excellens och hög nivå! Med det kan vi nå hela världen. Vi skulle kunna göra gudstjänster och undervisning på engelska bara för att nå missionsfälten.. Uppmuntra och träna ledare ute i länder som inte har det lika bra som oss. Tänk vilken missionimpact Smedjan skulle kunna ha!!

Tänk vilka norma möjligheter både lokalt här på Tjörn.. och ut över världen.


Kanske Corona tvingar oss ut i en tid av mission... regionalt, nationellt och internationellt.


Vem vill va med?


BLESS

Thomas34 visningar