top of page

Nu kör vi igång igen...

Hej alla Smedjanvänner,


Start av gudstjänster

Hösten börjar närma sig… ja, jag vet…att det tar emot… lite mer sommar.. lite mer semester hade inte vart fel. Men det härliga är att vi drar i gång gudstjänster igen. 22 augusti, 11.00 börjar vi med vanliga gudstjänster igen. Att få komma samman och prisa Gud tillsammans är ju så underbart! Vi hoppas att inga förändringar skall ske i restriktionerna då man nu kan samlas upp till 500 sittande eller 50 stående/mingel. Vi försöker dock respektera avstånd och följa de råd och restriktioner som ges.


Gudstjänsterna kommer inte sändas till en början. Du kommer alltså inte kunna följa gudstjänsterna på de kanaler vi använt som Facebook, Youtube, hemsidan eller TV Vision Sverige. Vi hoppas att vi skall ha resurser på plats till i september att börja sända med en veckas förskjutning.


Var med och ge till det nya golvet nere i den nya salen

För att skapa plats för vårt expanderande barnabete kommer vi nu gjuta ett nytt golv nere i den nya salen. Då vi måste få in värme kommer vi lägga golv värme och gjuta ett fantastiskt vackert betonggolv över det. Det kommer också byggas en vägg för att öppna upp en ny utgång från trapphuset för att skapa ett bättre flöde uppifrån gudstjänstsalen ner till cafet. Vi vill börja arbeta på detta omgående men vi behöver göra en extra insamling till golvvärmen, golvgjutningen och väggen som kommer kosta ca 120 000:-.

Hjälp oss att skapa förutsättningarna för framtiden Smedjan genom att vara med och ge en extra gåva.


Ungdomsarbetet på Tjörn

Ungdomsarbetet kommer fortsätta på samma sätt som förra året. Det betyder att Smedjan är med och stöder två teamare från Teen Challange som kommer arbeta med våra ungdomar i det gemensamma ungdomasrbetet på Tjörn.


Konfa

Årets nya konfagrupp börjar med konfaläger direkt 16 till 18 augusti. Efter lite oförutsedda förändringar blir det kanotläger i Dalsland.


På grund av pandemin valde vi att inte ha konfa avslutningen för förra konfagruppen i våras. Deras avslutning sker med en härlig konfirmationsgudstjänst den 12 sept, 11.00 på Smedjan.Där har ni lite viktig info inför starten efter sommarsemestern…


Hoppas vi ses den 22 augusti i kyrkan! /Thomas

79 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Uppdatering efter branden lördag 25 sept

Nu är steg klart av efterarbetet efter branden som handlar om att säkerställa platsen rensa bort och påbörja rivning. På måndag har vi ett stort möte med försäkringsbolaget, Saneringsbolaget, Byggfirm

Comments


bottom of page