top of page

Uppdatering efter branden lördag 25 sept

Nu är steg klart av efterarbetet efter branden som handlar om att säkerställa platsen rensa bort och påbörja rivning. På måndag har vi ett stort möte med försäkringsbolaget, Saneringsbolaget, Byggfirman, elektriker mm för att lägga upp planen för nästa steg.

Vi har prioriterat saneringen av Cafét så att vi så fort som möjligt skall kunna komma in och ha gudstjänster i vår egen byggnad. Som det ser ut nu kan det nog vara så att vi redan om två veckor kan börja komma in i Cafét. Det innebär att det är de kommande två söndagarna vi står utan lokaler. Dessa två söndagar kommer vi att hänvisa till Betels gudstjänster på Klädesholmen.


I morgon kommer vi dock inbjuda alla smedjans församlingsmedlemmar till en informations och samtalsträff klockan 15.00 på Betel där vi kommer att fortsätta samtala och bearbeta om vad som hänt samt börja titta framåt på vad som händer härnäst. Vi beklagar att inbjudan till denna träffen kommer så sent men vi upplever att det är viktigt att vi skapar det här utrymmet för samtal och få träffas, bara vi som tillhör Smedjan. Hoppas ni kan göra allt ni kan för att vara med.


INBJUDAN SMEDJANS MEDLEMMAR - INFORMATION OCH SAMTALSTRÄFF I BETEL KLÄDESHOLMEN SÖNDAG 26 SEPT. KLOCKAN 15.00

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page