top of page

Visionsmöte & Årsmöte på Zoom

Visionsmöte

Lördagen den 13 mars kommer vi ha ett Zoommöte där vi fokuserar på vision och att starta igång 2021 med speciellt fokus på Second Hand. Vi vill sparka igång arbetet med att forma en lokal för framtidens Smedjan. Vi kommer praktiskt dela hur det skall gå till och hur du kan vara med att både påverka och arbeta för att skapa en fantastisk multifunktionell lokal med fokus på att betjäna Barn och ungdom.


Visionsmöte äger rum 09.30 lördagen 13 mars. Du behöver förbereda dig lite innan om du inte använt Zoom innan. Du behöver ladda ner själva Zoom appen för att det skall fungera bäst för dig. Vi har med en enkel lathund längst ner här som du kan använda. Tveka inte att fråga någon om hjälp om det känns svårt.


Inbjudan med länken till Zoomträffen ifall du inte fått den på mail:


Meeting ID: 941 8708 2899

Passcode: 126757


ÅRSMÖTE

Tisdag den 30 mars 18.30 kommer vi ha årsmöte via Zoom. Vi kommer endast ha den juridiska delen av årsmötet och väntar med församlingsmöte med beslut om saker som sker i kyrkan tills vi kan träffas. Det innebär att vi alltså inte kommer ta upp övriga frågor på detta möte. Känns bättre att ta det när vi kan ge bättre utrymme för samtal i ett möte i fysisk form. Men har du frågor som du vill ta upp eller önskar få information om kontakta styrelsen så att vi kan ta med det så fort vi har ett församlingsmöte. Dina tankar och din delaktighet är viktig!


Länken till Årsmötet kommer mailas ut till alla medlemmar någon dag innan mötet.

Lathund för Zoom

Lathund för Zoommöten
.pdf
Ladda ner PDF • 236KB

Klicka på länken vid tiden för mötet.

Vi finns på plats och släpper in till mötet från tio minuter innan start. Om du redan använt Zoom så kommer du automatiskt ansluta till mötet. Vänta kvar tills mötesledaren släpper in dig. Om du inte använt Zoom kommer du uppmanas att ladda ner appen (Zoom Cloud Meetings) från din App Store eller direkt från Zoom.us om du använder din dator (se lathund nedan). Man kan använda både dator, telefon eller surfplatta. Första gången du ansluter till ett möte får du göra några inställningar som inte behövs nästa gång (se lathund nedan). Tryck på ”mic-ikonen” för att stänga av din mikrofon och tryck på ”kamera-ikonen” för att aktivera din kamera. Det är värdefullt att se varandra när vi möts. Skriv gärna hej eller ge respons via chatten där du också kommer kunna ställa dina frågor om sådana uppstår.


Lathund för Zoom


Inför Visionsmötet den 13 mars & Årsmötet den 30 mars

Om du inte har laddat ned programmet på din dator kan du göra det via den här länken:

https://zoom.us/download

(Välj ”Zoom Client for Meetings”. Klicka på ”Download”)

Du kan även ladda ned Zoom som en applikation på din telefon eller surfplatta.


1. Gå in på Zoom’s hemsida: https://zoom.us/


2. Klicka på ”Sign up, it ́s free”


3. Skriv in ditt födelsedatum samt din mejladress och klicka sedan på ”Sign up”

4. Zoom skickar då ett mejl till din e-post. Klicka på mejlet och välj ”Activate Account”

5. Då skickas du vidare till Zoom’s hemsida. Där ska du fylla i Förnamn och Efternamn samt välja ett lösenord. (Lösenordet ska innehålla minst åtta tecken, varav minst en är en bokstav och en är en siffra. Lösenordet behöver även innehålla både stora och små bokstäver.) Klicka sedan på ”Continue”

6. Klicka sedan på ”Skip this step”

7. Så, nu har du ett konto


När det är dags för att koppla upp till mötet

Vi kommer skicka ut en länk till Zoom-mötet. Klicka på den länken. Du kan även välja att kopiera länken i din webbläsare och sedan klicka på Enter-tangenten.

När du har klickat på länken kommer en ruta upp på din skärm.

1. Klicka på ”Öppna Zoom.us”2. Klicka på ”Join with video”

3. Sedan väntar du på att bli insläppt av mötesledaren.

4. När du blivit insläppt – klicka på ”Join audio” och klicka sedan på ”Join with Computer Audio”

5. Du kan välja att stänga av och sätta på din mikrofon genom att klicka på ikonen längst till vänster (se pil). Du kan även välja att stänga av och sätta på din kamera genom att klicka på ikonen näst längst till vänster (se pil).16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Uppdatering efter branden lördag 25 sept

Nu är steg klart av efterarbetet efter branden som handlar om att säkerställa platsen rensa bort och påbörja rivning. På måndag har vi ett stort möte med försäkringsbolaget, Saneringsbolaget, Byggfirm

Kommentare


bottom of page