top of page

Om några veckor är det dags för MER - En heldag i Smedjan och Du är varmt välkommen.
Vi har sedan länge förstått värdet i att lära oss av andra som gått före och vi tror att vi har mycket vi kan lära oss och låta oss inspireras av genom att lyssna till ledare i andra församlingar. Vår längtan med MER är att bygga en närmare gemenskap och nätverk mellan församlingar och ledare i vår region för att kunna styrka och inspirera varandra i tider av både med och motgång.  Där någonstans föddes idén med "MER". Även om själva MER är på Lördagen så drar ungdomarna igång redan på fredagen med kvällsmöte där Edvard Fredén från Varberg Pingst predikar. Sedan fortsätter det på Lördag morgon med möten och seminarier under hela dagen med finalmöte kl 16.30. 
Vi får besök av Jon Dunn och Tim Cruz från Gateway i Dallas, Ola Olofsson Varberg, Markus och Emma Duseus från Bankeryd m.fl. Vi tror på en fantastisk dag tillsammans med inspirerade undervisning och samtal kring växande församlingar och personligt ledarskap. 

Dagen är öppen för alla, är kostnadsfri och ingen skulle vara gladare än vi om ni vill komma med. 
Vi har en länk till anmälan, längre ner, 
för att kunna beräkna antal deltagare för lunch och fika som finns att köpa på plats i vårt café,  det kommer också finns enklare aktiviteter för barn så att du som förälder skall kunna vara med. 

Anmäl dig genom att klicka här!
 

Hela programmet hittar du här!

På lördagen finns också möjlighet till en lunch för dig som föreståndare/senior ledare i församling och naturligtvis är er ev. respektive också varmt välkommen. Du anmäler dig till den genom att maila till erik.wennerberg@smedjanchurch.se och meddela om du har med dig någon mer med dig och ev. specialkost

 

Vår yttersta längtan med MER är att få se växande kyrkor i hela vår region och att vi skall lära oss av varandra och tillsammans nå fler. Med det sagt vill vi hälsa dig/er välkomna till Skärhamn den 10-12 maj.
 
//Erik & Johanna Wennerberg , Pastorer i Smedjan, Skärhamn

 


 

 

f63e9936-9e59-4a7a-259f-01a0a807f337.png
IMG_2224.JPEG
bottom of page