top of page

7 dagars fasta

Hey, Den här veckan avslutas en epok i Smedjan. Second Hand, som har betytt så mycket för så många människor, avvecklas för att ge utrymme för något nytt. Det har varit så härligt att höra människor i samhället berätta hur mycket Second Hand har betytt för dem och hur mycket de uppskattat de som arbetat där. Jag tänker på alla de som tjänat vecka efter vecka under så lång tid. Jag känner kanske inte alla som stått där. Men jag tänker på Margareta, Erling, Miriam, Lars, Rune och många fler… De är riktiga andliga hjältar som är stora föredömen i överlåtelse och trofasthet. De har kommit, arbetet och slitit i tron på att genom att göra sin del kan de vara med och förvandla världen. Och det har det fått göra… Både för barnen i Rumänien och för människor i Skärhamn. De är sanna gudsmän och gudskvinnor. Att de nu dessutom kan känna en sån glädje och framtidstro mitt i detta skifte är beviset på sann andlighet. Ni är verkligen mina hjältar!!

Nu ser vi fram emot att ta steget in i nästa epok. Jag känner stor förväntan och i min bönetid har jag känt en stark maning till att ta extra tid i bön och fasta för att lyssna in Guds röst och förlösa det som ligger framför.

Jag tror vi står inför något vi aldrig trodde var möjligt. Inför en tid som Gud bestämt. Jag kommer börja med att ta 7 dagars bön och fasta vecka 41. Jag skulle vilja uppmuntra så många som möjligt i Smedjan att haka på så att vi gemensamt hamrar på himmelens portar för det som ligger framför oss. Jag har egentligen inte ett schema som är bra för en veckas fasta men jag känner att jag inte har nått val. Jag kommer vara i kyrkan Ons 7okt och Fre 9 okt från 18.30 fram till 20.00 för gemensam bön. Jag hoppas så många som möjligt kan haka på då 

Bless

Thomas


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Uppdatering efter branden lördag 25 sept

Nu är steg klart av efterarbetet efter branden som handlar om att säkerställa platsen rensa bort och påbörja rivning. På måndag har vi ett stort möte med försäkringsbolaget, Saneringsbolaget, Byggfirm

Comments


bottom of page