top of page

Ett tydligare Smedjan

Just nu arbetar vi på att skapa en så tydlig och bra informationsplattform som möjligt. I dessa tider då vi inte möts och de naturliga samtalen som pågår i en kyrka runt gudstjänster och samlingar inte finns måste vi skapa nya kanaler.

Vi kommer att ha tre tydliga officiella informationskanaler. Där kommer vi lägga ut så mycket information vi kan. Det är sedan upp till dig som församlingsmedlem att själv gå in och följa med i vad som händer.

Men information är bara en sida. Den andra sidan är kommunikation, det vill säga samtalet där du kan gensvara, ge dina synpunkter och vara en del av utvecklingen och byggandet av vår kyrka. Din röst är värdefull och det är viktigt att du känner att ledarskapet lyssnar in och tar del av alla de styrkor och resurser som finns i en församling.


Målet är att vår hemsida www.smedjanchurch.se, Messenger och E-mail utskick kommer vara våra huvudkanaler i dagsläget. Vi kommer även fortsätta använda Facebook och Instagram för att nå ut. Har du inte messenger eller inte är med i vår församlingsmedlemsgrupp hör av dig så att du blir inkluderad där. På hemsidan kommer vi att göra om så att all information kommer på ett och samma ställe, vare sig det är Covid-19 information eller det som gått ut på "Insidan". Det blir som en anslagstavla där allt som händer i kyrkan kan synas.


Mer information om hur detta kommer se ut inom kort...TILLSAMMANS ÄR VI STARKA39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Uppdatering efter branden lördag 25 sept

Nu är steg klart av efterarbetet efter branden som handlar om att säkerställa platsen rensa bort och påbörja rivning. På måndag har vi ett stort möte med försäkringsbolaget, Saneringsbolaget, Byggfirm

Commentaires


bottom of page